Over ons

Over Ons

Bij BrokPower zijn we gepassioneerd over duurzame energieoplossingen en streven we ernaar om groene energie toegankelijk en efficiënt te maken voor iedereen. Onze missie is om bij te dragen aan een schonere en groenere toekomst door innovatieve technologieën te combineren met hoogwaardige producten.

Onze Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in energieopslagoplossingen, waaronder thuisaccu’s, die je in staat stellen om de door je zonnepanelen opgewekte energie op te slaan en te gebruiken wanneer je dat het meest nodig hebt. Met jarenlange ervaring in de sector begrijpen we de unieke behoeften van onze klanten en bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun specifieke eisen.

Onze Producten

Bij BrokPower geloven we in het gebruik van de beste producten om duurzame energieoplossingen te realiseren. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige Seplos Mason-behuizingen met geavanceerde temperatuursensoren en BMS (batterijbeheersystemen) die compatibel zijn met verschillende systemen. Bovendien bieden we een assortiment omvormers, waaronder de krachtige Deye-omvormers met vermogensmogelijkheden van 8 kW, 10 kW en 12 kW, evenals de betrouwbare Victron-omvormers.

Onze Voordelen

Onze toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan alleen financiële voordelen. We streven ernaar om onze klanten onafhankelijker te maken van het elektriciteitsnet, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Bovendien fungeren onze thuisaccu’s als back-upsysteem tijdens stroomstoringen, waardoor je gemoedsrust hebt, zelfs bij onvoorziene gebeurtenissen.

Contact Opnemen

Bij BrokPower staan we klaar om je te helpen bij het realiseren van je groene energiedoelen. Of je nu een complete energieopslagoplossing zoekt of gewoon meer informatie wilt, ons team staat voor je klaar. Neem contact met ons op via:

E-mail: dennis@brokpower.nl Telefoon: 0621319611

Samen kunnen we een schonere, duurzamere toekomst creëren door slim gebruik te maken van groene energie. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen bij het realiseren van jouw duurzame energievisie.